Til væg-til-væg tæpper kan du vælge mellem forskellige typer tekstilbagsider.

Vores tekstilbagsider består af polypropylen (PP), polyamid (PA), polyester (PES) eller blandinger heraf. Alle er PVC-fri.

WT
Woven Textile

WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.

AB
Acoustic backing

Lydabsorberende egenskaber er grundlaget for et godt og sundt indeklima. Et tæppebelagt gulv er fordelagtigt for rumklangen, da det fungerer som en akustisk hjælp med hensyn til trin- og lyddæmpning. AB-bagsiden sikrer desuden ekstra gangkomfort og fjerner behovet for et separat underlag, hvilket både er en tidsmæssig og en økonomisk besparelse. Bagsiden består af et specialudviklet filtmateriale af 100% polyester, som er fremstillet af brugte vandflasker, der nu får et nyt og værdifuldt liv i moderne interiørdesign. Tæpper med AB-bagside er velegnede til de fleste opholdsrum såsom forhaller, korridorer, hotelværelser og konferencerum. Bagsiden er PVC-fri.

ECC
Eco Comfort

ECC- 300 og 550 gr. bagsiderne er specialudviklede til vores fladvævede væg-til-væg tæpper. Bagsiderne er fremstillet af brugte plastflasker i et 100% PVC-frit tekstilmateriale med høj komfort og lydabsorberende egenskaber. Den særlige filtbagside gør fladvævede tæpper med ECC-bagside ideelle til eksempelvis kontorer, korridorer, hoteller, restauranter, butikker og institutioner.

Avifelt
IMO-certificeret

Letvægtsbagside.
Avifelt bagsiden består af 100% polyester. Letvægtsbagsiden gør håndteringen nemmere og tillader en hurtigere installation og er godkendt til marinesektoren. Bagsiden er PVC-fri og IMO-certificeret med Wheelmark.

Væg-til-væg tæpper
Til projekter med høje designambitioner
Væg-til-væg tæpper
Når overfladen fremstår som ét stort mønster uden fysiske samlinger og brud i designet, opnås et helt særligt udtryk med tæppet.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak