Velkommen til
Ege Carpets

Fra Hammer Carpets til Ege Carpets

Hammer Carpets handler nu under brandet Ege Carpets, og du bliver derfor omdirigeret til egecarpets.com, hvor du finder alle oplysninger og detaljer om Colortec og Graphic koncepterne samt masser af ny designinspiration og værktøjer.

Med et sortiment, der er certificeret efter Cradle to Cradle og Indoor Air Comfort Gold, er Ege Carpets en af verdens mest bæredygtige tæppeproducenter. Du er dermed garanteret en af de bedste gulvløsninger på markedet, når det gælder om at beskytte mennesker og miljø."

Hvis du har spørgsmål om fusionen eller ikke kan finde det, du leder efter, bedes du kontakte os på info@egecarpets.com or +45 97 11 88 11

Mange af vores tæppekoncepter lever op til IMO's internationale lovkrav

Bestil gratis vareprøver

Ville det ikke være rart at kunne se og mærke tæppet, inden du beslutter dig?
Vi tilbyder eksklusive vareprøver på alle vores tæppedesign og kvaliteter. Du skal blot vælge det design, du godt kunne tænke dig, lægge det i indkøbsvognen og udfylde nogle få adresseoplysninger. Så sender vi de gratis vareprøver direkte til dig.

Søger du yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner, og find det tæppe, der passer til dit projekt.

 

Visualisering og vareprøver

Visualisering og vareprøver
Visualisering og vareprøver
LAD OS HJÆLPE DIG

Design support

Vores eget team af erfarne designere står klar til at hjælpe dig med at omsætte din vision til dit gulv. Vi hjælper dig med at træffe den endelige designbeslutning på baggrund af designfiler og fysiske tæppeprøver, hvor du kan mærke kvaliteten og vurdere mønsterdetaljerne.
Kontakt os

Lad os tage dig med på en referencetur

Projekt forespørgsler

Lad os hjælpe dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig, eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler.

Trends & Nyheder, ja tak