Scroll

Bløde farveovergange hen over gulvet

Med Transition Mix-fliser på 48x48 cm har du et ekstra designværktøj til at skabe smukke, bløde overgange mellem to eller flere farver. Fliserne muliggør designkombinationer med organiske bevægelser og elegante effekter i rummet, hvilket giver et unikt, blødt og sanseligt udtryk.

Mix-flisen er en kombination af to standardfarver i Transition-kollektionen. Hvis du vil bruge Mix-flisen i dit gulvdesign, skal du først vælge et af de tre mønstre: Seed, Leaf eller Fibre. Se derefter udvalget af Mix-fliser, der er tilgængelige i forskellige farvekombinationer.

Guide til Transition Mix

Guide til Transition Mix
Se vejledningen

Sådan arbejder du med Transition Mix

Der er utallige muligheder med Mix-fliser. Begynd med én farve i den ene ende af rummet, og lad den gå over i en anden farve i den anden ende af rummet. Eller placer farveovergangen midt i rummet, og gå for eksempel fra en mørkere til en lysere tone og tilbage igen. Du kan endda vælge at arbejde med tre eller flere standardfarver for at få endnu mere farvevariation og bevægelse hen over gulvet.

Vær opmærksom på retningen af dit gulvdesign, så du er sikker på, at du vælger den rigtige Mix-flise, som går fra én tone til en anden.

Hvad er
Transition Mix?

Opnå en jævn, ubesværet farvevariation uden bratte afbrydelser med Transition Mix-fliserne. Den fine farveovergang hjælper med at skabe diskrete, elegante gulvdesign med smukke, bløde effekter.

Mix-flisen er en kombination af to standardfarver i Transition-kollektionen. Vær opmærksom på retningen af dit gulvdesign, så du er sikker på, at du vælger den rigtige Mix-flise, som går fra én tone til en anden. 

Fås i et særligt udvalg af vigtige farvekombinationer og kun i fliser på 48x48 cm. Udforsk illustrationerne nedenfor og se, hvordan du kan lege med farveovergangene i forskellige retninger.

Transition Mix Seed

Transition Mix Leaf

Transition Mix Fibre

Klar til at blande farver? Vælg design

Uanset hvor komplekse dine individuelle ønsker er,
så finder vi en løsning.
Trends & Nyheder, ja tak