Referenceprojekter

Referenceprojekter
Referenceprojekter
Bahrain International Airport

Stressreducerende tæppedesign til de rejsende

Den offentlige afgangshal byder passagerer og deres ledsagende familie og venner velkommen til lufthavnen. Hallens udformning giver dig et tydeligt indtryk af at være trådt ind i ""fremtidens lufthavn"". Når passagererne går igennem kontrolforanstaltningerne på vej mod indtjekningsskrankerne, er de på vej til at rejse til en anden region eller et andet kontinent. Derfor skifter den offentlige hal visuel identitet, så omgivelserne bidrager til at mindske den stress, der er forbundet med afrejsen. Da paskontrollen er den mest stressende del af afgangsprocessen, er informationen, skiltningen, indretningen og en mere kølig atmosfære med til at berolige de rejsende. Når passagererne er kommet igennem paskontrollen, falder stressniveauet, og de kan slappe af og hygge sig med at shoppe, nyde en kop kaffe eller vente på deres fly i boardingloungen. Her begynder rejsen for alvor.
Gå til lufthavnsprojektet

Fantastiske hospitality projekter

Design, kvalitet og respekt er tre vigtige værdier i Ege Carpets-kulturen.
De spiller hver en vigtig rolle, når vi skaber tæppeløsninger til vores kunder. Vi stræber efter at skabe individuelle løsninger, der gør en forskel. Tag med os på en fascinerende tur med tæppeinstallationer på smukke lokationer og imponerende rum rundt om i verden.

Hotel Indigo Dubai
Hotel Indigo Dubai

Tæpper specialdesignet af udvalgte kunstnere

Når man som gæst træder ind på sit værelse på Hotel Indigo, bemærker man straks de specialdesignede løse tæpper med en størrelse og en fremtrædende karakter, der iscenesætter dem som et vigtigt indretningselement. Hvert tæppe er designet af en nøje udvalgt kunstner og betragtes som et kunstværk, der er skabt som en iøjnefaldende og selvstændig hovedattraktion i rummet. De individuelle tæpper til hver type hotelværelse tilfører indretningen personlighed, atmosfære og et moderne udtryk.
Vis mig det kreative tæppeprojekt
Maison Albar Hotel
Maison Albar Hotel
Maison Albar Hotel

En ny begyndelse til et sagnomspundet sted

Her kan hotellets gæster vælge mellem kvalitetsværelser, luksusværelser, suiter og Opéra-suiten – hvoraf den sidste er designet som en ægte pariserlejlighed – og få glæde af faciliteter i en udsøgt kvalitet. I hvert hotelværelse er der tænkt nøje over rummets brug og gæsternes behov med det formål at designe det perfekte tæppe.

Og mens den specialdesignede tæppeflade skaber stemning og æstetik i rummet, giver de forskellige bagsidetyper en lang række praktiske fordele, som fremmer den personlige velvære. I alle gangarealer er der anvendt akustikbagsider for at forhindre støjen i at forplante sig til de tilstødende værelser.
Tag på opdagelse på det sagnomspundne hotel
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic

Svensk natur og pulserende storbyliv i skøn forening

Den moderne arkitektur og indretning er tro mod de konceptuelle ideer bag Downtown Camper by Scandic og kombinerer på dynamisk vis det bløde omgivende landskab med rå, storbyinspirerede elementer som f.eks. beton. Og den unikke værelseskategori Camper Co-Living spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe perfekte betingelser for spontanitet og socialt samvær og samtidig skabe rum til uforstyrrethed og afslapning.
Fortæl mere om det stærke hotelkoncept
Parc Broekhuizen
Parc Broekhuizen

Scenen er sat til et sanseligt hotelophold

Her er scenen sat til et sanseligt hotelophold, da indretningsarkitekt Judith Van Mourik har bevaret fornemmelsen af historiens vingesus i hver enkelt af indretningens detaljer under nøje hensyntagen til godsets historie, de monumentale bygninger og det smukke lysspil i rummene. Her er klassiske elementer i eg og messing kombineret med moderne designermøbler, udsmykninger og naturmaterialer som f.eks. marmor.
Indretningens elementer er nøje afstemt, så de forstærker hinanden og skaber en vis spænding mellem de klassiske og moderne designudtryk. Til suiterne på tredje sal har Judith Van Mourik valgt tæppedesignene Papillions og Nuages fra Atelier by Monsieur Christian Lacroix-kollektionen.
Se tæppedesignene på dette hotel
Det er som om, at tæpper får folk til at gå mere
stille og langsomt
Søren Brøchner Mortensen
Hotel Danmark, Copenhagen
Hotel Danmark, København

Føl historiens vingesus på Hotel Danmark

Indretningen af Thorvaldsens Museum, og dermed tæppedesignene i hotellets gange, afspejler de geografiske placeringer, der påvirkede Thorvaldsens liv. Grå og brune toner fra vejrslidt drivtømmer og lavasten fundet på Islands kyst fuldender de underspillede mosaikmønstre fra en groft strikket sweater.
Gå gennem de forskellige design i Hotel Danmark

Lad os tage dig med på reference besøg

Trends & Nyheder, ja tak