Hospitality referencer
The Sweet Hotel af The Apartments Company i Oslo, Norge

Oplev Highlines fleksibilitet

Fleksibiliteten i Highline er ubegrænset, og det er potentialet også! Konceptet giver dig mulighed for at drage fordel af tæppets evne til at fortælle en helt særlig historie, der er udviklet og designet til fuldt ud at opfylde dine ønsker. Highline konceptet fås som specialdesign, designerkollektioner og Express kollektioner.

Fantastiske hospitality projekter

Design, kvalitet og respekt er tre vigtige værdier i Ege Carpets-kulturen.
De spiller hver en vigtig rolle, når vi skaber tæppeløsninger til vores kunder. Vi stræber efter at skabe individuelle løsninger, der gør en forskel. Tag med os på en fascinerende tur med tæppeinstallationer på smukke lokationer og imponerende rum rundt om i verden.

Hotel PACAI, Litauen

En forening af flere visioner

I hjertet af Vilnius' gamle bydel, hjemstedet for et universitet, et præsidentpalads og en overflod af museer, ambassader og, ikke at forglemme, byens skønneste steder til at få lidt at spise og drikke, henleder Hotel PACAI på smukkeste vis tankerne på kvarterets storhedstid i barokkens 1600-tal, dog krydret med et moderne twist.
Vis mig de designs, der fortæller historier
Quality Hotel Toulouse Sud, Toulouse
Quality Hotel Toulouse Sud, Toulouse
Quality Hotel Toulouse Sud, Toulouse

Spektakulært design på hotellet Six Storeys

Når gæster efterlader anmeldelser af Quality Hotel Toulouse Sud på TripAdvisor, bruger de altid et enkelt ord til at beskrive indretningen: "Wow"! Hotellet med 90 værelser, som er beliggende i Toulouse, er designet af Jean-Paul Viguier Architecture. Det er seks etager højt og har en 360 graders udsigt over kræftforskningscentret Oncopole.
Wow, lad os give dig en rundtur
Hôtel de JoBo

Intimt og flamboyant parisisk

Hôtel de JoBo, som ligger skjult bag en flamboyant gårdhave, er et intimt og vidunderligt tilflugtssted for alle wannabe parisere. Alle tæpper er specialdesignede af Sloan til Hôtel de JoBo: Leopardmønstrede tæpper drysset med roser i baren, loungeområderne og i receptionen, et væld af roser i korridorerne og endelig trompe l'oeil marquetry-parket til værelserne.
Tag mig med til Hôtel de JoBo i Paris
Hotel Danmark, Copenhagen
Hotel Danmark, København

Føl historiens vingesus på Hotel Danmark

Indretningen af Thorvaldsens Museum, og dermed tæppedesignene i hotellets gange, afspejler de geografiske placeringer, der påvirkede Thorvaldsens liv. Grå og brune toner fra vejrslidt drivtømmer og lavasten fundet på Islands kyst fuldender de underspillede mosaikmønstre fra en groft strikket sweater.
Gå gennem de forskellige design i Hotel Danmark
Det er som om, at tæpper får folk til at gå mere
stille og langsomt
Søren Brøchner Mortensen
Valverde Hotel, Lisbon
Valverde Hotel, Lisbon
Valverde Hotel, Lissabon

Et elegant hjem fra en svunden tid

Hotellet er en oase af komfort og diskret luksus, hvor det geometriske univers af grafiske mønstre i monokrom grå, beige og sorte toner er inspireret af eksempelvis art deco og Le Corbusier.
Tag et skridt tilbage i tiden

Lad os tage dig med på reference besøg

Trends & Nyheder, ja tak