Scroll

Ege Design Studio

På vores lokationer rundt omkring i verden finder du erfarne og højtspecialiserede designere, der altid står klar til at skabe tæppeløsninger, som er særligt optimerede til netop dit kommercielle projekt. Tilsammen udgør vores in-house designere det anerkendte Ege Design Studio.

Ege Design Studio hjælper dig med at kuratere det mix af prædesignede mønstre, der dækker ethvert funktionelt ønske og visuelt behov. Derudover kombinerer vores designere med stor begejstring deres kreative kompetencer og mangesidede projekterfaringer i skabelsen af lige præcis den specialdesignede løsning, der bringer det bedste frem i dit venue.

Designerne i Ege Design Studio er specialister i internationalt interiørdesign, og uanset hvilken supporteringsgrad du søger, vil du blive mødt af den ekspertviden og hjælp, der får dit projekt til at blive en succes.
 

​Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.

Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rug koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak