Din levering
– dit valg

Når vi transporterer tæpper til vores kunder, indebærer det ofte en relativ stor CO2 udledning, som vi arbejder hårdt på at få reduceret.

Vælg din levering med omhu
Hurtig levering betyder ofte en relativt højt CO2 udledning. Men hos Ege Carpets, kan du vælge en grønnere leveringsmetode. Du må blot vente lidt længere end vores normale 48 timers levering. Hvis du kan vente et par dage mere, så hjælper du med at reducere transportens CO2 udledning med 20% (indenfor Europa). Din levering. Dit valg!

Vores transportvalg betyder noget
Vi er ansvarlige for de transportløsninger, vi tilbyder vores kunder, og vi stiller derfor krav til vores speditører om kun at anvende de bedst klassificerede lastbiler til transporten. I 2030 vil vi være CO2-neutrale på al tæppetransport, uanset om der benyttes lastbil, tog, skib eller fly.

Mere miljørigtige firmabiler
Når vi vil gøre en forskel, starter vi naturligvis med os selv. Derfor er vi ved at udskifte vores firmabiler med mere miljørigtige alternativer. Hybridbiler er første skridt, og i 2030 vil alle vores biler og varevogne være CO2-neutrale.

Siden 1996 har vi sat handling bag ordene
Strategi for bæredygtighed
Siden 1996 har vi sat handling bag ordene
Hos Ege Carpets har vi siden 1996 arbejdet dedikeret med bæredygtighed og social ansvarlighed. Ikke fordi love og regler har tvunget os til at gøre det, men fordi vi mener, at det er det rigtige og det ansvarlige at gøre.
Trends & Nyheder, ja tak