SLÅ REKORDER UDEN AT BRYDE REGLER

Alle vores tæpper er Cradle to Cradle certificerede
Vi ønsker at efterlade det rette fodaftryk og gøre bæredygtighed tilgængelig for alle. Cradle to Cradle Certified® produktstandarden  hjælper os med at gøre netop det, og derfor er alle vores tæpper Cradle to Cradle certificerede. Med dette produktcertifikat beviser vi over for verden, at vi gør vores yderste for at holde værdifulde materialer i omløb, skære ned på affald og skadelige stoffer, tage bedre vare på vores knappe ressourcer, bevare grundvandet, reducere CO2-emissioner og sikre social retfærdighed i vores drift og værdikæde. 
 
Cradle to Cradle Certified® er det eneste valg
Med vores tæpper er det nemmere end nogensinde før at vælge mere bæredygtigt. Du kan vælge din helt egen favorit mellem tusindvis af farver, mønstre, strukturer og kvaliteter, og alle vores tæpper er Cradle to Cradle certificerede. Det betyder, at du kan lade os om at tage vare på mennesker og miljø, mens du kan koncentrere dig om vores store udvalg af forskellige design.
 
 

The Green Thread

Ege Carpets slår verdensrekorden.
100 % Cradle to Cradle Certificeret sortiment på mindre end fem år.
Følg Den Grønne Tråd
Strategi for bæredygtighed
Følg Den Grønne Tråd
Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os.
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber.
Trends & Nyheder, ja tak