100% ULDEN LUKSUS UNDER FØDDERNE

Oplev den luksuriøse komfort fra Tweed-tæppekollektionen. Lavet af 100% ren, ny uld, giver det en uovertruffen blødhed under fødderne og en slidstærk, minimalistisk æstetik, der passer til enhver moderne arbejdsplads. Disse tæpper er designet til at klare daglig brug og forbedrer komforten og indeklimaet i områder med høj trafik såsom kontorer, hoteller og detailbutikker.

Som alle vores tæppekollektioner kan Tweed tilpasses til dit rums dimensioner og indretning. Med fleksibilitet som vores kerneværdi har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet samtidig med, at det unikt komplementerer din stil.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.
Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i: 
  Løse tæpper
  Rekoloreringsmuligheder:
 • Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak