ESSENSEN AF KVINDELIGT HÅNDVÆRK

Laura Bilde og Linnea Blæhr, en designduo kendt for at blande funktionalitet med et skulpturelt udtryk, bringer deres ekspertise inden for interiørdesign og konceptuel tænkning ind i SHE-kollektionen. Deres designfilosofi fokuserer på at skabe ikonisk, men simpelt og tidløst design, der eksperimenterer med materialer og former på en måde, som kombinerer anvendelighed med det visuelle.

En hyldest til HENDE
SHE-kollektionen hylder håndværket fra ofte oversete kvindelige kunstnere og indeholder  unikke tæppedesigns inspireret af værker af Agnes Martin, Aino Aalto, Anni Albers, Ray Eames, Sonia Delaunay, og Sonja Ferlov Mancoba. Disse seks kvinder, sammen med utallige andre, banede vejen for fremtidige generationer af kvindelige kunstnere ved at puste liv ind i tekstiler, skulpturer og malerier.

Med inspiration fra 1930'erne og 1940'ernes kunstneriske teknikker er hvert SHE-design omhyggeligt håndlavet for at fange linjernes essens – hvad enten de er tegnet, skåret eller samlet. Ved at blande fortolkninger af traditionelle vævemetoder, eksperimentelle former og grafisk kunst, spiller disse designs på en organisk og simpel skønhed kombineret med en unik kunstnerisk frihed. Uperfekthederne, der følger med den håndlavede tilgang, giver hvert tæppe sin egen ånd, ærer den vedvarende arv fra disse pionerkvinder.

SHE, en del af vores eksklusive WOOL100-koncept, repræsenterer toppen af komfort og kvalitet. Fremstillet af den fineste 100% rene, nye uld tilbyder denne kollektion en ekstraordinær sensorisk oplevelse designet til at engagere og berolige sanserne. Ulden, som er udvalgt fra Storbritannien, er valgt for dens ekstra lange fibre, hvilket sikrer holdbarhed og en luksuriøs fornemmelse, der efterlader et varigt indtryk, og som indkapsler  kollektionens forpligtelse til naturlig elegance og overlegen håndværksmæssig kvalitet.

 

Med blødhed, en varm atmosfære og lydreduktion løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-Væg
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Indenfor 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dags levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak