NATURENS PROCES FRA FRØ TIL BLAD

Inspireret af naturens bemærkelsesværdige orden fanger vores Reform Transition-kollektion essensen af skovens livscyklus: Transformationen af frø til frodigt løv og deres tilbagevenden til jorden.

De tre kerne designkollektioner fra Manganèse Éditions - Seed, Leaf og Fibre - har teksturer i flere niveauer, der afspejler de forskelligartede strukturer, der findes i naturen, og indkapsler sæsonernes skiften. Denne kollektion er en hyldest til den evige rytme i naturen, kunstfærdigt oversat til elegante tæppemønstre.

 

 

Kollektionen kommer i et bredt udvalg af subtile farver, hver omhyggeligt valgt for deres evne til at forbedre både fysisk og mental velvære. Jordfarver af grå og brun giver en følelse af ro og stabilitet, mens de livlige grønne og blå er fyldt med en energi og optimisme, der minder om naturens foryngende kvaliteter.

Fremstillet af ECONYL® garn, fremstillet genanvendte fiskenet og andet industriaffald, er Reform Transition-tæpper et eksempel på miljøbevidst design. Valget af materiale er ikke kun en bæredygtig løsning, men bringer også en iboende skønhed til indretning og afspejler en dyb respekt for naturen.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker
  Figura
  (Mix fliser kun tilgængelig i 48x48 cm)
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak