HVER SKYGGE HAR EN HISTORIE AT FORTÆLLE

Skygger, i deres flygtige skønhed, er et fængslende spil af farve og visuel tekstur: Et foranderligt lærred, hvor diffuse nuancer smelter sammen og danser i lyset. Hver skygge er en unik blanding af toner, der blødt overgår fra den ene til den anden, og skaber et hypnotiserende skue af lys og mørke. Gennem matteret glas bliver disse flygtige former til et roligt, men dynamisk mønster, der skaber en slags subtil mystik over de objekter, de forsøger at udtrykke.

I ReForm Shadowplay-kollektionen bliver de karakteristiske mønstre af Umbra og Obscura bragt til live gennem en flerniveaueret løkkekonstruktion, der skaber en håndgribelig skulpturel tekstur. Uanset om de bruges individuelt eller kombineret, udtrykker disse designs sig ved at efterligne komplekse skygger på gulvet. Balancen mellem tone-i-tone neutraler og subtile haloer af dyb farve får dig til at føle, at du går over en mark af legende skygger.

Kollektionen er skabt af Carol Appleton, designeren bag vores ReForm Memory, ReForm Mark of Time og ReForm Artworks kollektioner. Fremstillet i miljøvenlige materialer er ReForm Shadowplay tilgængelig i en række moderne farver og er certificeret i henhold til Cradle to Cradle Certified® Products Program.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rug koncept kan du ganske enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker
  Figura
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak