Scroll

BOMULDENS CHARME I HVER TRÅD

Inspireret af bomulds naturlige tekstur og hørs subtile variationer bringer ReForm Calico-kollektionen dette ind i sit design og sine mønstre for at afspejle naturen i moderne indretning af enhver art. Den elegante løkkestruktur bevæger sig op og ned, og dermed skabes den taktilitet, som kendetegner vævningen i bomuld.

Kollektionen er tilgængelig i nøje afstemte tone-i-tone-kombinationer. Du kan vælge imellem støvede nuancer af forskellig styrke og karakter eller tage et mere markant farvevalg, ReForm Calico giver mulighed for en smuk alsidig styling.

Den tiltalende æstetik er skabt af regenereret og regenererbart garn produceret af efterladte fiskenet og andet industrielt affald, der nu får nyt liv som miljøvenlige tæpper. Denne innovative tilgang hjælper ikke kun med at reducere affald, men viser også en forpligtelse over for miljøet. Ved at genanvende disse materialer til højkvalitets regenereret og regenererbare garn til tæpper, viser kollektionen, hvordan elegant design og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Denne proces afspejler en dedikation til at bevare vores have og naturressourcer, og gør hvert ReForm Calico-tæppe til et symbol på både stil og økologisk ansvarlighed.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering hæver tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker
  Figura
  Løse tæpper - i alle størrelser og former
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering
 • Download specification til BIM

Designs

Trends & Nyheder, ja tak