INDFANG DEN DANSKE KYST

Inspireret af den vilde skønhed ved den danske vestkyst bringer vores ReForm A New Wave tæppekollektion den rå natur fra Nordsøen ind i ethvert rum. De skulpturelle mønstre skabes af flere niveauer i tæppekonstruktionen og efterligner de bølgende mønstre af sand, marehalm i klitterne og den rytmiske dans af havets bølger, mens farvepaletten afspejler kystens tørre og blide nuancer.

Fremstillet af regenererede og regenererbare ECONYL® garner, sourcet fra kasserede tæpper, efterladte fiskenet og andet industriaffald, er ReForm A New Wave et attraktivt og ansvarligt valg til dine indretningsprojekter, hvilket afspejler vores dybe engagement i miljøet.

Selvom den er vild i sin natur, kan den danske vestkyst være et sted for fornyelse, fred og inspiration, og ReForm A New Wave afspejler dette i tre udsøgte designs: Sand, Grass og Ocean – hver tilgængelig i en række af naturlige og støvede, kystinspirerede nuancer.

Om Laura Bilde og Linnea Blæhr
I deres banebrydende ReForm A New Wave-tæppekollektion fanger designerne Laura Bilde og Linnea Blæhr essensen af kystelementerne. Denne kollektion markerer deres debut inden for tæppedesign. Designduoen står også bag SHE-kollektionen, der fejrer kvindelige kunsthåndværkere. Med fokus på funktionalitet og et skulpturelt udtryk afspejler Bilde og Blæhrs design i A New Wave kollektionen deres filosofi om at skabe simpelt, ikonisk og tidløst design.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering hæver tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker (Kun kollektionen Grass)
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak