SKØN LUKSUS UNDER DINE FØDDER

Tæppekollektionen Lush, med sin bemærkelsesværdige luvvægt på 2.800 gram, tager luksus til nye højder. Dens endnu tættere konstruktion forstærker ikke kun holdbarheden, men giver også en overdådig, blød fornemmelse, der er perfekt til at skabe en lækker atmosfære i ethvert miljø. Kollektionen byder også på et sofistikeret udvalg af faste farver – hver omhyggeligt valgt til at udstråle elegance og komfort. Disse nuancer, der spænder fra blide neutrale til varme jordagtige toner, er skræddersyet til at blende ubesværet ind i forskellige interiører. Det gør Lush til et ideelt valg for dem, der søger en fusion af overdådighed og moderne design i deres indretning.

På samme måde som sin søster-kollektion Grace, udtrykker Lush, med indfarvet garn, den perfekte blanding af luksus og praktik. Kollektionens rige tekstur og varierede farvepalet gør den til et passende valg til high-end miljøer, herunder lounges eller detailhandel og hoteller, hvor den leverer et strejf af rolig luksus.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering hæver tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.
Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i: 
  Løse tæpper
  Rekoloreringsmuligheder:
 • Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak