HVOR NATURLIG SKØNHED
MØDER RAFFINERET DESIGN

Link-kollektionen bringer et unikt perspektiv til luksus og komfort. Den vævede luvkonstruktion, kombineret med den naturlige variation af ufarvet uld, tilfører en karakteristisk tekstur, der er visuelt tiltalende og blød at røre ved. Kollektionens fyldige, organiske udseende forstærker forbindelsen til naturen og giver en fornemmelse af subtil eksklusivitet.

Kollektionen er perfekt til dig, der værdsætter naturlig skønhed og elegant enkelhed. Link er fremstillet af 100% ren uld, hvilket sikrer både uovertruffen blødhed og holdbarhed. Denne kollektion er indbegrebet af en harmonisk blanding af naturens fineste materiale med raffineret design, ideel til at tilføje varme og et sofistikeret præg til ethvert rum.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering hæver tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.
Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i: 
  Løse tæpper
  Rekoloreringsmuligheder:
 • Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak