TOM DIXONS HYLDEST TIL LONDONS TIDSLØSE INDFLYDELSE

Udforsk tæppekollektionen Industrial Landscape – inspireret af Tom Dixons kærlighed til London.

Industrial Landscape er designet til at fange essensen af en by formet af tiden og elementerne, hvor de rå og robuste facetter af bylivet smelter sammen mærkerne efter vejr, mennesker og industri.

Industrial Landscape tilbyder et varieret udvalg af designs, hver omhyggeligt udformet til at inkarnere Londons industrielle arv. Fra de oxiderede teksturer i "Iron" til de atmosfæriske mønstre i "Blur", "Blur II" og "Tide", fanger denne kollektion byens ånd i hver eneste detalje. Tilgængelig i flere kvaliteter, bringer disse designs Londons indviklede urbane landskab ind i ethvert rum, og tilbyder alsidighed og stil, der kan imødekomme en række indretningsbehov.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses perfekt til dit rums dimensioner og indretning, og Industrial Landscape by Tom Dixon er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores kerneværdi har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet samtidig med, at det unikt komplementerer din stil.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydreduktion løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker
  Løsetæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak