Scroll

ELEGANTE OG ENKLE TÆPPER

Epoca Texture-tæpper tilfører et strejf af underspillet luksus til det moderne rum. Det elegante og enkle design tilføjer et sofistikeret strejf til det dynamiske kontor, en indbydende elegance til luksushoteller eller en poleret charme til moderne detailbutikker. I perfekt balance mellem form og funktion fungerer disse tæpper som et subtilt, men klart midtpunkt, der harmonisk passer ind og i og bringer karakter til mange forskellige professionelle omgivelser.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses til dit rums dimensioner og indretning, og Epoca Texture er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores centrale fokus, har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet, samtidig med at det unikt komplementerer din stil.

Med blødhed, en varm atmosfære og lyddæmpning løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak