ET TOUCH
AF
NORDISK ELEGANCE

Epoca Classic kollektionen indkapsler skandinavisk minimalisme og er et perfekt match til moderne kontorer, hvor behovet for stil møder behovet for holdbarhed. Forestil dig det i en travl advokatvirksomhed, hvor tæppets modstandsdygtige nylonkonstruktion tåler konstant trafik, men stadig opretholder en aura af professionel elegance. Eller i et kreativt studie, hvor dets afdæmpede design subtilt komplementerer den vibrerende energi af innovation.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses, så de passer perfekt til dit rums dimensioner og stil, og Epoca Classic er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores centrale fokus, har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet, samtidig med at det unikt komplementerer din stil.

 

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du ganske enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Tæppefliser og -planker
  Figura
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering
 • Download specification til BIM

Designs

Trends & Nyheder, ja tak