TIDSLØSE NUANCER
TIL
ETHVERT GULV

Oplev den underspillede elegance af Eco Structure tæpper, hvor hvert design udgør en ubesværet blanding af tidløse farver og minimalistisk stil, der er perfekt skræddersyet til det moderne kontor. Disse tæpper udstråler en følelse af vedvarende sofistikation og tilbyder en holdbar og stilfuld løsning, der elegant modstår de evigt skiftende trends inden for indretning. Tilføj et strejf af forfinet enkelthed til dit rum, hvor funktionalitet møder æstetisk forædling i en harmonisk balance.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses, så de passer perfekt til dit rums dimensioner og stil, og Eco Structure er ingen undtagelse.  Med fleksibilitet som vores centrale fokus, har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet, samtidig med at det unikt komplementerer din stil.

56 farver. Uendelige muligheder.
I farve- og designverdenen anses Margrethe Odgaard som visionær. Hendes berømte kompositioner, som har opnået international anerkendelse, balancerer delikat samspillet mellem mineralinspirerede farver, materiale, lys og rum for at fremkalde essensen af både industri og natur. Denne omhyggeligt udvalgte palette giver ethvert gulvområde en følelse af tidløs skønhed og kunstnerisk finesse.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du ganske enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak