Scroll

ESSENSEN AF NATURENS FARVER

Fordyb dig i naturens skønhed med Eco Pro, hvor hvert tæppe er en hyldest til naturens farvers vibrerende, evigt skiftende palet, der bringer en harmonisk blanding af skønhed og inspiration til de strenge konturer i det moderne kontorlandskab.

En fuldt cirkulær tilgang
Eco Pro-tæpper opfylder ikke kun, men overstiger nogle af de mest krævende holdbarheds- og kvalitetsstandarder på markedet, hvilket sikrer, at hvert tæppe er perfekt tilpasset de specifikke krav. Omhyggeligt lavet af regenereret og uendeligt regenererbart ECONYL® garn – hentet fra genanvendte fiskenet, industrielt affald og brugte tæpper – er hvert Eco Pro-tæppe et vidnesbyrd om vores dedikation til miljøet. Hvert tæppe er en miljømæssig ansvarlig men stilfuld løsning, som harmonisk spiller sammen med æstetikken og funktionaliteten i ethvert rum.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses til dit rums dimensioner og indretning, og Eco Pro er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores centrale fokus, har du friheden til at skabe et tæppe, der fylder rummet, samtidig med at det unikt komplementerer din stil.

Naturens skønhed under dine fødder
I erhvervslivets pulserende hjerte, hvor deadlines danser tæt med forretningskrav, kan vores Eco Pro-tæpper hjælpe med at fremme et kreativt og roligt arbejdsrum, der ubevidst forbinder dig til verden udenfor ved at stille de rolige toner fra naturen op imod den travle takt i det moderne kontormiljø.

Med blødhed, en varm atmosfære og lyddæmpning løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du ganske enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 

 
56 farver. Uendelige muligheder.​

I farve- og designverdenen ses Margrethe Odgaard som yderst visionær. Hendes berømte kompositioner, som har opnået international anerkendelse, balancerer delikat samspillet mellem mineralinspirerede farver, materiale, lys og rum for at fremkalde essensen af både industri og natur. Denne omhyggeligt udvalgte palette giver ethvert gulvareal en følelse af tidløs skønhed og kunstnerisk finesse.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper 
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak