HVOR KLASSISK STIL MØDER MODERNE SIMPLICITET

Eco Compact tilbyder en stilfuld og praktisk løsning til ethvert professionelt miljø. Tæppernes vævede konstruktion, kombineret med et iøjnefaldende stribet design, tilføjer et sofistikeret præg og sikrer holdbarhed i områder med høj trafik. Certificeret til de højeste europæiske standarder, hæver disse tæpper ikke kun æstetikken i dit rum, men har også en langvarig ydeevne. Fremstillet af regenereret ECONYL® garn er kollektionen miljøbevidst og stemmer overens med vores værdier om bæredygtighed og kvalitet.

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses til dit rums dimensioner og indretning, og Eco Compact er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores kerne har du friheden til at skabe et tæppe med en stor tilstedeværelse samtidig med, at det unikt komplementerer din stil.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig. Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du ganske enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 

56 farver. Uendelige muligheder.​
I farve- og designverdenen anses Margrethe Odgaard som yderst visionær. Hendes berømte kompositioner, som har opnået international anerkendelse, balancerer delikat samspillet mellem mineralinspirerede farver, materiale, lys og rum for at fremkalde essensen af både industri og natur. Denne omhyggeligt udvalgte palette giver ethvert gulvareal en følelse af tidløs skønhed og kunstnerisk finesse.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper 
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak