LIVLIGE MØNSTRE MED DYB PERSONLIG BETYDNING

Atelier-kollektionen, en fusion af Monsieur Christian Lacroixs største passioner, præsenterer flere karakteristiske designs på tværs af unikke temaer: Textile og Gravure. Textile fanger essensen af mode med mønstre inspireret af et rigt udvalg af etniske og udenlandske stoffer, mens Gravure trækker på Monsieur Lacroixs arv og fremviser fantasigraveringer, der afspejler historiske vartegn og naturens skønhed.

 

En partner og ven
Vores samarbejde med modedesigner Monsieur Christian Lacroix er en fusion af haute couture og udsøgt tæppedesign. I mere end et årti har vi samarbejdet med Monsieur Lacroix om at skabe bemærkelsesværdige tæpper til prestigefyldte kunder som modemuseet Palais Galliera og forskellige boutiquehoteller. Hans opmærksomhed på detaljer i mønstre og farver har gjort Ege Carpets til en ideel partner for hans ekstravagante haute couture-stil. Monsieur Lacroix, født i Arles i 1951, har en tung baggrund i klassisk litteratur, kunsthistorie, kostumedesign, og siden 1980'erne nydt stor indflydelse indenfor design til blandt andet teatre, tog og hoteller.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.

Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rug koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Væg-til-væg tæpper
  Løse tæpper
 • Rekoloreringsmuligheder:
  Nej
 • Klar til forsendelse:
  Inden for 3 uger fra modtagelse af bestilling
 • Vareprøveservice:
  Inden for 2-4 dages levering

Designs

Trends & Nyheder, ja tak