DIPLOMATISK INDRETNING I REN ULD

Vores kollektion af Ambassador-tæpper tilbyder en perfekt blanding af stil og komfort til den moderne indretning. Fremstillet af 100% ren, ny uld giver den fyldige luvhøjde i Ambassador-tæpperne en luksuriøs fornemmelse under fødderne matchet med et design bestående af flere afdæmpede farver, som ubesværet passer ind i den moderne og kompromisløse indretning.

Med Ambassadors underspillede elegance, hvor sofistikeret design møder hverdagsluksus, kan du løfte niveauet på ethvert rums indretning.
 

Alle vores tæppekollektioner kan tilpasses til dit rums dimensioner og indretning, og Ambassador er ingen undtagelse. Med fleksibilitet som vores kerne har du friheden til at skabe et tæppe, der skaber et statement samtidig med, at det unikt komplementerer din stil.

Med blødhed, en varm atmosfære og lydabsorbering løfter tæpper ethvert indretningsprojekt og fornyer gulvet, der ofte er en overset del af interiøret. Et tæppe er et simpelt, men meget effektivt greb, der forvandler dit rum fuldstændig.
Tilpas dit tæppe ved at vælge konstruktion, størrelse, form og kantafslutninger. Med Ege Carpets Rugs koncept kan du helt enkelt skabe et tæppe, der passer perfekt til den stil, du sigter efter.

 • Tilgængelig i:
  Løse tæpper
 • Recolour options:
  No
 • Ready for dispatch:
  Within 3 weeks from receipt of order
 • Sample service:
  Within 2-4 days delivery

Designs

Trends & Nyheder, ja tak