Bæredygtige tæpper

100% Cradle to Cradle certificeret

Med vores 18 Cradle to Cradle certificeringer, som spænder over i alt 110 individuelle produkter, er Ege Carpets nu på førstepladsen globalt med hensyn til at at opnå det højeste antal certificeringer indenfor bæredygtig tæppeproduktion på under 5 år. 

Vi er nu 100% certificeret, og vi kan stolt sige, at vi er blandt verdens absolut førende, når det kommer til bæredygtige og miljøvenlige tæpper. 

Ingen anden virksomhed er nogensinde gået så hurtigt fra et 0 til 100% Cradle to Cradle certificeret sortiment. Og på tværs af alle lande og brancher ligger Ege Carpets på 4. pladsen for virksomheder med samlet set flest bæredygtige certificeringer. 

Det bedste af det hele? Vi har gjort vores smukke tæppekollektioner bæredygtige og miljøvenlige uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Fra affald til smukke tæpper for en bæredygtig fremtid

Fra affald til smukke tæpper for en bæredygtig fremtid
Bæredygtige kollektioner

Et grønt valg

Hos Ege Carpets ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig verden. Derfor har vi udviklet ReForm-konceptet, der er en række kollektioner bestående af bæredygtige tæpper produceret af genanvendte materialer.

Så tænker du på miljøet? Og vil du afspejle din omtanke i dine produktvalg? Så er ReForm konceptet oplagt til dig. Med ReForm kan du vælge mellem en lang række bæredygtige og miljøvenlige tæpper, der ikke går på kompromis med designet – tværtimod!

Indenfor konceptet finder du en række kollektioner bestående af bæredygtige tæpper, der enten allerede ligger klar til afsendelse på vores lager eller kan gå i produktion med det samme til afsendelse indenfor blot 2 uger.
Fra affald til smukke tæpper - se ReForm kollektionerne
Lad os sammen finde frem til et grønt projekt
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagside
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Alle vores tæppefliser og -planker er udstyret med patenterede Ecotrust bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!

Waste is not waste until it is wasted

Waste is not waste until it is wasted
En bæredygtig fremtid

Garn produceret af industrielt affald

Mange af vores bæredygtige tæppekollektioner er produceret af regenererede og regenererbare garner.
Vores kollektioner baserede regenererede og regenererbart garn er grønne, bæredygtige alternativer til de projekter, som udmærker sig ved at tænke på mennesker og miljø i bredere forstand end blot det konkrete arbejdsmiljø. Uden at gå på kompromis med design og kvalitet, er de bæredygtige tæpper med til at tage vare på den jord, som vi videregiver til fremtidige generationer. Og dermed udgør de et helt specifikt valg, som du og dine kunder kan tage for at gøre en forskel.
Hvad er regenereret og regenererbart garn?

Som altid kæmper vi den grønne kamp

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2020 - 30. april 2021
Bæredygtighed er ikke et valg<br> – det er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er ikke et valg
– det er vævet ind i alt, hvad vi gør

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak