VI TROR PÅ
PRODUKT REINKARNATION

Genanvendelse af garnrester 
En spole garn vejer 3-5 kg, og da længden på garnet kan variere lidt, køres spolerne aldrig helt tomme. På en ny produktionslinje tømmer vi spolerne for restgarn og sender det retur til genbrug ved leverandøren. På den måde blev der i 202/22 genbrugt 153 tons garnrester.

Genbrug af papspoler 
Spolerne, som garnet er viklet omkring, består af genbrugspap. Efter brug på tuftingmaskinerne sender vi årligt 47 tons papspoler til genbrug.

Engangspaller bliver til nye paller
Som produktionsvirksomhed modtager vi mange råvarer på engangspaller, der som udgangspunkt kun bruges en enkelt gang. For at optimere brugen af pallerne har vi indgået et samarbejde med virksomheder, der køber og videresælger de paller, der stadig kan bruges. Det betyder, at mere end 5.500 engangspaller bliver genbrugt årligt, mens resten bliver omdannet til flis og brugt som biobrændsel.

 

Hvert år genbruger vi 40 til 50 tons papspoler.

Bæredygtighed er vævet ind i alt, hvad vi gør
Ambitioner for bæredygtighed
Bæredygtighed er vævet ind i alt, hvad vi gør
Vi har arbejdet med bæredygtighed siden 1996. Ikke fordi love og regler har tvunget os til at gøre det, men fordi vi mener, at det er det rigtige og det ansvarlige at gøre. For at stå i spidsen for ændringen af bæredygtighedsresultater og -innovation har
Trends & Nyheder, ja tak