I FREMTIDEN KAN DIT BRUGTE TÆPPE GENBRUGES

Ege Carpets giver dig mulighed for at returnere dit brugte tæppe med et nyt, banebrydende tiltag.

På tværs af vores branche genbruges kun en lille procentdel af brugte tæpper. Dette emne er en udfordring for alle producenter, da genbrugsprocessen kan være svær og dyr. Men alligevel skal der findes en løsning. Hos Ege Carpets er vi branchens first mover inden for bæredygtig innovation. Derfor har vi arbejdet hårdt på at finde nye måder at reducere påvirkningen af ​​vores produkter ved at omdanne affald til ressourcer og understøtte en cirkulær tankegang.

Introduktion til Ege CircleBack

Ege CircleBack er et unikt tæppegenbrugsprogram, hvor vi tilbyder at tage dit brugte tæppe tilbage til genbrug og finde brugbare måder at holde affaldet på et absolut minimum. Mere end 95 % af dit gamle tæppe kan genbruges på forskellige måder, som garnet kan være omdannet til nyt garn og resten af ​​tæppet kan genbruges i plastindustrien og til cementproduktion.

I første omgang vil Ege CircleBack-muligheden blive tilbudt ti af vores kollektioner, inklusive nogle af vores mest populære. Og vi inddrager gradvist flere samlinger i programmet - så du kan hjælpe med at holde værdifulde ressourcer i omløb. 

Ege CircleBack-muligheden tilbydes på ti af vores kollektioner

Ege Carpets giver dig muligheden for at give tilbage til jorden med et nyt, banebrydende initiativ

2030-mål for hvert af vores fokusområder

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak