Bæredygtighed

Bæredygtighed
Årtiers erfaring med

At være grøn

Bæredygtighed har altid været en del af Ege Carpets DNA. En del, vi har taget for givet. Men i 2019 introducerede vi en ambitiøs bæredygtighedsstrategi baseret på FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.
I dag produceres mere end halvdelen af vores tæpper af regenereret og vedvarende materiale, såsom ECONYL®-garn, der er fremstillet af industriaffald som f.eks. brugte fiskenet.
Inden for de seneste år har vi modtaget en række bæredygtighedspriser for vores indsats for at producere mere bæredygtige produkter gennem en mere bæredygtig produktion.
Ege Carpets ligger nu nummer 1 i verden hvad angår vækstraten blandt et samlet certificeret sortiment – ingen anden virksomhed har nogensinde gået fra en Cradle to Cradle™-certificering på 0 % til 100 % på under fem år.
We walk the talk
Vi eksisterer for at designe smukke tæpper

Til en bæredygtig fremtid

Efter vores mening er det rigtige fodaftryk intet fodaftryk. Men sådan fungerer det ikke i den virkelige verden. Som tæppeproducent er det ikke muligt ikke at efterlade noget fodaftryk. Men vi kan arbejde hårdt for at nedbringe det negative fodaftryk og øge det positive fodaftryk, og det har vi gjort i årevis.

Vi var nødt til at handle i går. Og det gjorde vi heldigvis!
Lad os fortæller dig lidt mere om vores stragegi for bæredygtighed
FØLG DEN GRØNNE TRÅD
Vores strategi for bæredygtighed
FØLG DEN GRØNNE TRÅD
Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os. Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber.
Bæredygtige tæpper
Det grønne valg
Bæredygtige tæpper
Tænker du på miljøet? Og vil du afspejle din omtanke i dine produktvalg? Lad os hjælpe dig til et grønt projekt.
Trends & Nyheder, ja tak