Scroll
Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har vi altid set det som vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling

Sådan køber du klima-kompenserede tæpper

Sådan køber du klima-kompenserede tæpper
Sådan køber du klima-kompenserede tæpper
Hvorfor tilbyder vi frivillig CO2 kompensation?

Genopretning af mangroveskove

Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har vi altid set det som vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling.
Som tæppeproducent er det umuligt for os ikke at efterlade et produktionsaftryk, men vi har i mange år arbejdet på at reducere de negative faktorer og øge de positive.
Som en del af vores mange projekter, der fokuserer på bæredygtighed, tilbyder vi klimakompenserede tæpper, hvor du kan bidrage til en CO2 neutral fremtid.
Vil du vide, hvordan vi klimakompenserer?

Ny kollektion
ReForm Shadowplay by Carol Appleton

Ny kollektion <br>ReForm Shadowplay by Carol Appleton
Ny kollektion <br>ReForm Shadowplay by Carol Appleton
En skygge er et øjeblik, et billede taget og derefter væk

Historier om objekter ude af syne

En skygge er et øjeblik. Et indfanget billede, der hurtigt er borte igen - som et formskiftende slør af diffuse farver og teksturer.
Ved at kombinere denne "mystiske" designhistorie med et produktkoncept med flere praktiske fordele, herunder forbedret akustik og fleksibilitet, er ReForm Shadowplay et morderne interiørvalg til ethvert krævende projekt.

Shadowplay er Cradle to Cradle-certificeret, skabt af regenereret og regenererbart garn samt udstyret med den patenterede Ecotrust-bagside. Dermed er kollektionen et mere bæredygtigt valg. Fås som tæppefliser og -planker, væg-til-væg-tæppe samt i de innovative Figura-former.
Gå på opdagelse i de nye designs og farver

Sustainability Innovation Award

Sustainability Innovation Award
Ege Carpets vinder

Sustainability Innovation Award fra Dansk Erhverv og EY

Som vinder af Sustainability Innovation Award har Ege Carpets endnu engang indtaget både gulvet og scenen i bæredygtighedens navn. Med lanceringen af Sustainability Awards sætter Dansk Erhverv og EY fokus på bæredygtighed i danske virksomheder. Sustainability Awards omfatter tre priser; Climate Strategy Award, Sustainability Innovation Award og Long Term Value Creation, og er målrettet større og mindre virksomheder, der arbejder med ansvarlighed – både i forhold til at bidrage til øget værdiskabelse i samfundet og som rollemodel for andre virksomheder.
Se pressemeddelsen

Gratis e-bøger

When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
Trends & Nyheder, ja tak