Scroll
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
Eco Vadis
Eco Vadis
Endnu en pris,
men vi fortsætter med at kæmpe den grønne kamp

Platinum score af Eco Vadis

Ege Carpets blev for nylig tildelt Platinum score af Eco Vadis i deres 2021 bæredygtighedsvurdering, dette placerer os i top 1% af 75.000+ CSR-fokuserede virksomheder globalt. Eco Vadis er det største og mest anerkendte CSR-ratingbureau i verden.
Følg Den Grønne Tråd sammen med os, og lad os se, hvilke resultater vi kan opnå fremover samtidig med, at vi udlever vores ambitioner for en bæredygtig fremtid.
Følg Den Grønne Tråd
Fingeraftryk af jordens fortid
Fingeraftryk af jordens fortid
Ny kollektion
ReForm Mark of Time af Carol Appleton

Fingeraftryk af jordens fortid

Klippesider kan modstå elementernes pres men må med tiden give efter. Når frakturerne vælter sammen i et stort kaos, opbygges der nye strukturer, og havet vasker mineralerne til udvandede farver. Under stenskredet begraver jorden sit ansigt for derefter at afsløre en helt ny form for skønhed.

Gennem kombinationen af en rå men poetisk designhistorie og et bæredygtigt koncept med praktiske fordele såsom forbedret akustik og fleksibilitet, er Mark of Time det moderne valg til krævende interiørprojekter.
Kollektionens flerdimensionelle konstruktion skaber en skulpturel tekstur, som afspejler kollisionen af jordens lag. Tiltede, kaotiske og organiske elementer mødes i definitionen af de to koordinerede mønstre, Bedrock og Landslide, der kan bruges hver for sig eller i kombination.
Gå på opdagelse i de nye designs og farver
Vi ser hvert tæppe som en mulighed for at forbedre miljø og livskvalitet i form af smukke, bæredygtige tæpper

Gratis e-bøger

Trends & Nyheder, ja tak