Scroll
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
New collection: Discovery
New collection: Discovery
Ny ReForm kollektion: Discovery

Inspireret af naturlige og menneskeskabte systemer

Vi introducerer ReForm Discovery.
Set fra oven er Jorden et perfekt system. Alle naturens mirakler har en unik styrke, uanset om det er den massive kraft fra det brølende hav eller den urørlige klippe, der stædigt holder fast i sin majestætiske position. På individuelt niveau fremstår kræfterne inkompatible, men i fugleperspektiv er det tydeligt, at de er indbyrdes forbundne og tilpasselige.
Kollektionen er produceret i regenereret og regenererbart garn og udstyret med vores patenterede Ecotrust filtbagside. Da Discovery er Cradle-to-Cradle Certified®, er den det perfekte valg til ethvert mere bæredygtigt og æstetisk projekt.
Gå på opdagelse i nye designs og farver

Sustainability Innovation Award

Sustainability Innovation Award
Ege Carpets vinder

Sustainability Innovation Award fra Dansk Erhverv og EY

Som vinder af Sustainability Innovation Award har Ege Carpets endnu engang indtaget både gulvet og scenen i bæredygtighedens navn. Med lanceringen af Sustainability Awards sætter Dansk Erhverv og EY fokus på bæredygtighed i danske virksomheder. Sustainability Awards omfatter tre priser; Climate Strategy Award, Sustainability Innovation Award og Long Term Value Creation, og er målrettet større og mindre virksomheder, der arbejder med ansvarlighed – både i forhold til at bidrage til øget værdiskabelse i samfundet og som rollemodel for andre virksomheder.
Se pressemeddelsen
Vi gør vores ypperste for at beskytte miljøet og forbedre livskvaliteten

Gratis e-bøger

Trends & Nyheder, ja tak