STOP CARPET WASTE WITH EGE CIRCLEBACK

STOP CARPET WASTE WITH EGE CIRCLEBACK

Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har vi altid set det som vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling

Ny kollektion
ReForm Maze

Ny kollektion <br>ReForm Maze
Ny kollektion <br>ReForm Maze
Ny kollektion
ReForm Maze

Et underspillet net af forbundne gange

ReForm Maze er et underspillet net af forbundne gange. Som en kompliceret labyrint bygges mønstret op af nøje afstemte tone-i-tone-farver, der skaber et diskret spil i den bløde tæppeoverflade. Kollektionen fås i 27 varianter, der varierer fra lyse beige og grå nuancer til mere mættede og varme farver. Det store farveudvalg gør det muligt at designe farvekombinerede løsninger, hvor flere varianter sammensættes for at definere stillezoner, fællesområder og stier, der leder vej igennem rummet eller fordrer social distance i trafikerede rum. Maze adskiller sig især fra de øvrige kollektioner i ReForm-konceptet ved at have en opskåret luv.
Gå på opdagelse i de nye designs og farver

Akustik

Akustik
Akustik
Akustikløsninger til

Fremtidens kontor

Støjregulering er afgørende for vores trivsel. Derfor tilbyder Ege Carpets et stort udvalg af støjdæmpende produkter og løsninger.
Læs mere

Sustainability Innovation Award

Sustainability Innovation Award
Ege Carpets vinder

Sustainability Innovation Award fra Dansk Erhverv og EY

Som vinder af Sustainability Innovation Award har Ege Carpets endnu engang indtaget både gulvet og scenen i bæredygtighedens navn. Med lanceringen af Sustainability Awards sætter Dansk Erhverv og EY fokus på bæredygtighed i danske virksomheder. Sustainability Awards omfatter tre priser; Climate Strategy Award, Sustainability Innovation Award og Long Term Value Creation, og er målrettet større og mindre virksomheder, der arbejder med ansvarlighed – både i forhold til at bidrage til øget værdiskabelse i samfundet og som rollemodel for andre virksomheder.
Se pressemeddelsen

Gratis e-bøger

When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
Trends & Nyheder, ja tak