Highline wool
Highline wool
Highline wool

Nyt koncept i 100% uld

Vælg mellem førsteklasses uldkonstruktioner:
Highline wool er dit foretrukne valg, når du leder efter en luksuriøs, men samtidig ekstremt holdbar 100% uldtæppe med den højeste grad af mønster- og farvedetaljer. Lavet af ekstra holdbare fibre fra New Zealand, er alle Highline uld konstruktioner vurderet til tung kommerciel brug.
Ved at satse fuldt ud på personlig stil og visuelle ambitioner kan du også designe dit Highline uldtæppe fra bunden og skabe et design, der aldrig er set før. Vores innovative farveteknologi gør det muligt for skarpt definerede og ekstremt detaljerede mønstre og farvekombinationer samt flydende farveovergange at opstå på tæppets overflade.
Udforsk koncepterne i 100% uld
Rug Creator

Design dit eget løse tæppe

Vores Rug Creator giver dig nem adgang til en omfattende oversigt over alle dine muligheder. Du kan udforske forskellige kollektioner, tilpasse farver, former, kanter, designe og visualisere tæpper i forskellige miljøer endda på forskellige gulvmaterialer.
Med vores "Any Size, Any Shape" koncept har du friheden til at designe tæpper, der passer perfekt til dit projekt.
Prøv vores Rug Creator
Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har vi altid set det som vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
When you walk the talk, make sure to leave the right footprints
Trends & Nyheder, ja tak