SPECIFIK ERFARING I DEN MARITIME SEKTOR

Hos Ege Carpets har vi en fremragende sektorspecifik erfaring i at levere tæpper til high-end-segmentet i den maritime sektor. Gennem mange år har vi udviklet et indgående kendskab til de branchespecifikke krav og nuancer, hvilket sætter os i stand til at yde ekspertrådgivning og teknisk projektledelse.

Vores Colortec- og Graphic-koncepter inklusive enkelte af vores Highline-kvaliteter lever op til Den Internationale Søfartsorganisation IMO's strenge internationale lovkrav og kan holde til de særlige udfordringer i den maritime sektor, når det gælder brug, vedligeholdelse og tæppernes samlede livscyklus.

Og endnu mere afgørende: Vores enestående high-end-kvalitet og designæstetik med wowfaktor, der kan skræddersys helt efter kundens behov, forstærkes af vores kærlighed til og fokus på bæredygtige gulvløsninger.

Her kan du se de kollektioner, der egner sig til den maritime sektor:

Mange af vores tæppekoncepter lever op til IMO's internationale lovkrav

Velegnede tæpper til maritim brug

Colortec specialdesign

Colortec specialdesign
Colortec specialdesign
LAD OS HJÆLPE DIG

Visualisering og prøver

Vores eget team af erfarne designere står klar til at hjælpe dig med at omsætte din vision til dit gulv. Vi hjælper dig med at træffe den endelige designbeslutning på baggrund af designfiler og fysiske tæppeprøver, hvor du kan mærke kvaliteten og vurdere mønsterdetaljerne.
Kontakt os

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

Trends & Nyheder, ja tak