Uddannelse

Lad design skabe rammerne om det gode læringsmiljø med et tæppe, der lever op til alle designønsker, en uddannelsesinstitution kan tænkes at have. Farver, mønstre og strukturer kan vælges frit ud fra personlige præferencer og omdannes til en gulvløsning, der sikrer optimal akustik i rum, der ofte er udfordret på netop det punkt.

Tæppet vil desuden bidrage til et forbedret indeklima, idet det forhindrer støvpartikler i at hvirvle rundt i luften. Tæppet har naturligvis bestået alle brandtests.

 

 

 

 

Uddannelse - Referencer

Over hele verden

Oplev, hvordan tæpper har medvirket til at skabe trendsættende stemninger på smukke uddannelsessteder rundt om i verden.
Vi er stolte over at gå forrest ved at udfordre indretningen af de rum, der danner rammen om vores liv. Vores lyst til at udforske rummet driver os til at eksperimentere med den grundlæggende opfattelse af ethvert rum, og derigennem får vi velkendte elementer til at synes nye og fængslende.

Nyd et lille udvalg af fantastiske rum, hvor gulvene er dækket med tæpper, væg til væg-tæpper, fliser eller planker fra Ege Carpets.
Lad os bes√łge skoler og vis mig uddannelsesprojekter
Vi installerede t√¶ppet f√łrst, og den √łnskede effekt var imponerende.
Akustikken forbedrede sig dramatisk!
Peter Schj√łtt Andersen, Arkitekt for University of Copenhagen

Bestil gratis pr√łver

Vil du gerne se og føle tæppet, før du træffer en beslutning?‚Äč
Vi tilbyder eksklusive farveprøver af alle vores tæppedesign og kvaliteter – du skal blot vælge det design, du kan lide, og tilføje det i din indkøbsvogn. Udfyld et par adresseoplysninger, og vi sender de gratis prøver direkte til dig.

Er du på udkig efter yderligere inspiration, kan du downloade et af vores mange kataloger og blive inspireret til at skabe præcis det rum og den atmosfære, du ønsker.

Udforsk vores kollektioner og find det tæppe, der egner sig til dit projekt.

 

 

Perfekte kollektioner til uddannelsesinstitutioner

Project support

Let's help you

Are you planning a project? Let us help you through the entire process, from idea to unique carpet solution.

Fill in your details and we will revert to you or find your dealer and call us.

Trends & Nyheder, ja tak