Ekstern
Privatlivs- og cookiepolitik

For kunder, kundeemner og andre interesserede
Vi tager persondatabeskyttelse alvorligt. Ege Carpets er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af persondata kan du gøre det på: info@egecarpets.com eller telefon 97 11 88 11.

Behandling af persondata
Vi benytter os udelukkende af almindelige persondata, som navn, firmanavn, adresse og kontaktoplysninger, som telefon og mobilnummer og mail-adresse samt i begrænset omfang job- og interessekategori.
 
Ege Carpets anvender og opbevarer persondata i:
  • Mail program
  • CRM-system
  • Nyhedsmail-system
  • Website og webshop
  • Registrering af Kundereklamationer
  • Post/kurér-system ved leveringer af vareprøver m.v.
  • ERP-system ved fakturering/bogføring
Persondata, som vi behandler, har et klart formål og omfatter ikke mere, end det der kræves for at kunne levere en ordre og persondata anvendes udelukkende internt i forretningsmæssig sammenhæng og samarbejde med kunder samt kontakt til kundeemner.

Sikkerhed
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges eller behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kundeemne eller kunde og derigennem være i stand til at kunne yde den bedste service og informere dig om nyheder samt almindelige forretningsmæssige samarbejdsforhold.
  • Behandling af dit køb og levering af ordren
  • Opfyldelse af din bestilling af produkter eller ydelser i forbindelse med din ordre
  • Forbedring af vores produkter og ydelser
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig for at yde den bedste kundeservice
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldelse af lovkrav

Persondata holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørge vi for at opdatere dine persondata.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger sker som udgangspunkt ikke, men skulle situationen opstå, vil det kun ske, hvis du giver samtykke til det. Dog findes almindelige oplysninger på fakturaer og lignende iflg. bogføringsloven.

Brug af cookies

Når du besøger vores website egecarpets.dk, og underliggende sider og subdomæner, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de informationer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, målrette information og annoncering – evt. via eks. Google Analytics samt tracking/registrering af brugeradfærd på website og blog, som gør at indholdet tilpasses brugeren og dermed bliver mere målrettet interesseområdet. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil indholdet på websitet kunne blive mindre relevant for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Se yderligere cookie-informationer.

Nyhedsmails

I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsmail skal vi bruge dit navn, mailadresse og stillingskategori. Vi registrer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din mailadresse
Efter din tilmelding, anvender vi din mailadresse til udsendelse af nyhedsmails, som indeholder information om aktuelle informationer om vores produkter, nyheder og andet brancherelateret.

Vi registrerer din aktivitet i forbindelse med nyhedsmails, herunder om du åbner dem, hvor lang tid du har dem åbent, hvornår den slettes og evt. om du klikker på nogle links. Disse oplysninger bruges, til at forbedre og målrette vores service til modtagerens interesser.

Når oplysningerne om din brug af nyhedsmailen bruges til statistiske formål, bliver de i den forbindelse anonymiseret. Dit navn og din e-mail opbevares indtil du ikke længere er tilmeldt vores nyhedsmail.

Afmelding af nyhedsmail
Hvis du afmelder dig fra vores nyhedsmails, sletter vi dit navn og din e-mail fra kontaktlisten. Du kan altid afmelde nyhedsmailen ved at klikke ” Unsubscribe from all future emails” i alle nyhedsmails.

I forbindelse med afmeldelsen slettes alle dine oplysninger. Anonymiserede data til statistiske formål vil dog ikke blive slettet, da de er anonymiserede på en måde, hvor det ikke er muligt at identificere dem. 

Hvis vi har dine oplysninger fra andre sammenhænge, påvirkes disse ikke af, at du afmelder dig fra nyhedsbrevet. Vi kan derfor fortsat behandle dine oplysninger, såfremt vi har løbende samhandel og kontakt.

Download
e-b√łger

Når du downloader én af vores e-bøger, accepterer du samtidig at modtage nyhedsmails fra Ege Carpets. Du bliver bedt om at oplyse dit navn, telefonnummer, e-mail, land, virksomhedsnavn samt det erhverv, der kendetegner dig bedst. Disse oplysninger bruger vi til at kontakte dig med relevante og målrettede produktnyheder og services.

Download visualiseringer

Når du downloader filer fra visualiseringsværktøjet, bliver du bedt om at oplyse dit navn, telefonnummer, e-mail, land, virksomhedsnavn samt det erhverv, der kendetegner dig bedst. Disse oplysninger bruger vi til statistik samt for at kunne kontakte dig med vedledninger og services.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst. 

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Trends & Nyheder, ja tak