Séché Studio

Med ReForm-designerkollektionen A New Wave har Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr fra Séché Studio lanceret deres første tæppekollektion. Designernes store kærlighed til naturen og deres kompromisløse visuelle stil passer perfekt til Ege Carpets' fokus på bæredygtigt design. Dette samarbejde forenes derfor i en miljøvenlig og tredimensionel fortolkning af kystelementerne sand, græs og hav.

Séché Studio er et design studio bestående af Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr. De deler en dyb forståelse for æstetik, og duoen arbejder med objekter og rum i spændingsfeltet mellem funktionalitet og skulpturelle former kombineret med det taktile og sanseligheden. Design filosofien hos Séché Studio er at skabe ikoniske, simple og tidsløse produkter. 

Om Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr fra Séché Studio
Laura er født i 1990 og Linnea i 1992. De har en stærk fornemmelse for koncept, materialitet og form og arbejder med produkt- og indretningsdesign fra deres atelier, Séché Studio, i København. Laura og Linnea er drevet af taktilitet, nysgerrighed og design, som kan opleves på både et fysisk og følelsesmæssigt plan. De samarbejder også med virksomheder som Please Wait To Be Seated, Norm Architects, Menu, Bestseller, Woud, Handwärk og Kristina Dam.
 

Naturen behandler os godt,
og derfor skal vi passe på den.
Séché Studio

A New Wave

A New Wave
A New Wave
A New Wave by Séché Studio

En reflektion af naturen

A New Wave er inspireret af det barske, uberørte landskab på den danske vestkyst og appellerer til sanserne på et funktionelt og sanseligt plan, så du kan mærke sandets mønstre, klitternes klare linjer og bølgernes rytme, når de skyller ind. De skulpturelle mønstre skabes af flere niveauer i tæppekonstruktionen, og farvepaletten afspejler kystens tørre og blide nuancer.

Kollektionen er fremstillet af ECONYL®-garn, der både er regenereret og regenererbart. Garnet er baseret på efterladte fiskenet og andet industrielt affald, som udgør en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til dit næste indretningsprojekt.
Få et indtryk af den skulpturelle kollektion

Designs fra kollektionen

Trends & Nyheder, ja tak