Din levering
– dit valg

Når vi transporterer tæpper til vores kunder, indebærer det ofte en relativ stor CO2 udledning, som vi arbejder hårdt på at få reduceret.

Vælg din levering med omhu
Hurtig levering betyder ofte en relativt højt CO2 udledning. Men hos Ege Carpets, kan du vælge en grønnere leveringsmetode. Du må blot vente lidt længere end vores normale 48 timers levering. Hvis du kan vente et par dage mere, så hjælper du med at reducere transportens CO2 udledning med 20% (indenfor Europa). Din levering. Dit valg!

Vores transportvalg betyder noget
Vi er ansvarlige for de transportløsninger, vi tilbyder vores kunder, og vi stiller derfor krav til vores speditører om kun at anvende de bedst klassificerede lastbiler til transporten. I 2030 vil vi være CO2-neutrale på al tæppetransport, uanset om der benyttes lastbil, tog, skib eller fly.

Mere miljørigtige firmabiler
Når vi vil gøre en forskel, starter vi naturligvis med os selv. Derfor er vi ved at udskifte vores firmabiler med mere miljørigtige alternativer. Hybridbiler er første skridt, og i 2030 vil alle vores biler og varevogne være CO2-neutrale.

Følg Den Grønne Tråd
Strategi for bæredygtighed
Følg Den Grønne Tråd
Der løber en grøn tråd løber gennem alt, vi foretager os.
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber.
Trends & Nyheder, ja tak