Din levering
– dit valg

Når vi transporterer tæpperne til vores kunder, indebærer det ofte en relativ stor CO2-udledning, som er forbundet med kundernes ønsker om hurtig levering. Men det er muligt at vælge en grønnere løsning. Med længere leveringstid reduceres CO2-udledningen ofte, for eksempel når transporten kan flyttes fra fly til lastbil. Derfor opfordrer vi vores kunder til at vælge den mest bæredygtige transporttype.

Vores transportvalg er grønt
Vi er ansvarlige for de transportløsninger, vi tilbyder vores kunder, og vi stiller derfor krav til vores speditører om kun at anvende de bedst klassificerede lastbiler til transporten. I 2030 vil vi være CO2-neutrale på al tæppetransport, uanset om der benyttes lastbil, tog, skib eller fly.

Vi kører selv grønt
Når vi ønsker at gøre en forskel, starter vi naturligvis med os selv, og derfor er vi ved at udskifte vores firmabiler med mere miljørigtige alternativer. Hybridbiler er første skridt, men fra 2025 er alle biler og varevogne i Ege Carpets CO2-neutrale.

Følg Den Grønne Tråd
Strategi for bæredygtighed
Følg Den Grønne Tråd
Der løber en grøn tråd løber gennem alt, vi foretager os.
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber.
Trends & Nyheder, ja tak