DER ER NOGET I LUFTEN
OG DET ER IKKE CO2

Klimaforandringerne kræver handling fra alle parter i hele verden, og fra 2007 til 2020 reducerede vi CO2 -udledningen fra vores produktion med 53%. For os er det ikke nok at være COneutrale. Vi vil være COpositive i 2030.

Fornybar energi til bæredygtige tæpper
Fornybar energi er et vigtigt middel til at bremse den globale opvarmning, og derfor investerer vi hvert år mange penge i certifikater fra havvindmølleparker, hvilket sikrer, at der bliver rejst endnu flere vindmøller. Siden 2018 har vores elforbrug på fabrikkerne været 100% dækket af investeringer i fornybar energi.

 

De bedste energikilder varer evigt

 
Bæredygtig biobrændsel

Bæredygtige tæpper skal selvfølgelig produceres med bæredygtigt brændstof. Derfor arbejder vi på at indfase biogas i hele vores produktionsapparat. 
46% af vores naturgasforbrug er dækket af investeringer i certifikater, der er understøttet af bæredygtig biogasproduktion, og målet er 100% i 2025. 

 

Følg Den Grønne Tråd
Strategi for bæredygtighed
Følg Den Grønne Tråd
Der løber en grøn tråd løber gennem alt, vi foretager os.
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber.
Trends & Nyheder, ja tak