F√łlg Den Gr√łnne Tr√•d

Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os. 
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber. Den bringer os tættere på de ambitiøse mål, vi har opstillet. Den hjælper os videre i det spor, vi har fulgt i årevis – fra et sidespor til hovedsporet. Et spor, hvor bæredygtighed og smukt design ikke længere er muligheder – men én løsning. 

Hos Ege Carpets omskriver vi produktionsnormer og nytænker, hvordan kvalitet og bæredygtighed  – fra materiale til slutprodukt – kan kombineres. Og vi opfordrer dig til at følge den grønne tråd sammen med os. Det er på mange måder en fortsættelse af det, vi altid har gjort. Og på den anden side er det begyndelsen til en ny og spændende bevægelse.  

Følg Den Grønne Tråd sammen med os, og lad os se, hvilke resultater vi kan opnå fremover samtidig med, at vi udlever vores ambitioner for en bæredygtig fremtid.

Vi har en drøm. Og den er grøn.

Som altid k√¶mper vi den gr√łnne kamp

Nogle gange er den st√łrste forskel usynlig

Fra affald til ressource

Bæredygtige tæpper

Ringen sluttes

CO2 positiv

We walk the talk...

Vores strategi for bæredygtighed

Efter vores mening er det rigtige fodaftryk intet fodaftryk. Men s√•dan fungerer det ikke i den virkelige verden. Som t√¶ppeproducent er det ikke muligt ikke at efterlade noget aftryk. Men vi kan arbejde h√•rdt for at nedbringe det negative og √łge det positive fodaftryk. Og det har vi gjort i √•revis.
Gå til vores strategi for bæredygtighed

Fra affald til smukke tæpper for en bæredygtig fremtid

En bæredygtig fremtid

Et gr√łnt valg

Hos Ege Carpets √łnsker vi at bidrage til en mere b√¶redygtig verden. Derfor har vi udviklet ReForm-konceptet med kollektioner udelukkende baseret p√• regenereret og regenererbart materiale.
Gå til ReForm-konceptet
Trends & Nyheder, ja tak