Følg Den Grønne Tråd

Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os. 
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber. Den bringer os tættere på de ambitiøse mål, vi har opstillet. Den hjælper os videre i det spor, vi har fulgt i årevis – fra et sidespor til hovedsporet. Et spor, hvor bæredygtighed og smukt design ikke længere er muligheder – men én løsning. 

Hos Ege Carpets omskriver vi produktionsnormer og nytænker, hvordan kvalitet og bæredygtighed  – fra materiale til slutprodukt – kan kombineres. Og vi opfordrer dig til at følge den grønne tråd sammen med os. Det er på mange måder en fortsættelse af det, vi altid har gjort. Og på den anden side er det begyndelsen til en ny og spændende bevægelse.  

Følg Den Grønne Tråd sammen med os, og lad os se, hvilke resultater vi kan opnå fremover samtidig med, at vi udlever vores ambitioner for en bæredygtig fremtid.

Vi har en drøm. Og den er grøn.

Lad os væve en grønnere fremtid

Periode 1. maj 2022 - 30. april 2023

Fra affald til ressource

Mere bæredygtige tæpper

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Er du ved at planlægge et projekt, så kan vi hjælpe dig gennem hele processen, fra idé til unik tæppeløsning. 

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på din forhandler

CO2 reduktioner

Vores strategi for bæredygtighed
We walk the talk...

Vores strategi for bæredygtighed

Efter vores mening er det rigtige fodaftryk intet fodaftryk. Men sådan fungerer det ikke i den virkelige verden. Som tæppeproducent er det ikke muligt ikke at efterlade noget aftryk. Men vi kan arbejde hårdt for at nedbringe det negative og øge det positive fodaftryk. Og det har vi gjort i årevis.
Gå til vores strategi for bæredygtighed

Fra affald til smukke tæpper for en bæredygtig fremtid

Fra affald til smukke tæpper for en bæredygtig fremtid
En bæredygtig fremtid

Et grønt valg

Hos Ege Carpets ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig verden. Derfor har vi udviklet ReForm-konceptet med kollektioner udelukkende baseret på regenereret og regenererbart materiale.
Gå til ReForm-konceptet
Trends & Nyheder, ja tak