Scroll

Vær en stemme,
ikke et ekko

Vores kollektioner Acoustic Rooms Modular og Acoustic Rooms Set består af udvalgte lydabsorberende og lydisolerende designelementer, som hver især er nøje udviklet med det formål at definere en ny tidsalder inden for rumkoncepter. Vores eksklusive serie er akustikoptimeret til perfektion og byder på adskillige funktioner, da den egner sig til både individuelle arbejdspladser, konferencerum og mødezoner i større kontorlandskaber.

Da serien består af et stort udvalg af moduler, flader, samlinger og farver, har den samtidig en enestående æstetisk værdi og giver et væld af muligheder for at skabe rum i rummet til uforstyrrede samtaler, større arbejdsro og afslappede møder. Ud over disse åbenlyse fordele fungerer vores akustikrum også som effektive lydabsorbenter, der ved strategisk placering af modulerne i grundplanen dæmper den støj, som forplanter sig i rummet. Akustikrum kan derfor være afgørende for dit akustikdesign.

Kreative rum

Fuld fleksibilitet

Med Rooms Modular og Rooms Set kan du vælge mellem forskellige fleksibilitetsgrader og tilbehørsdele. Uanset om du foretrækker selv at designe dit akustikrum ved at udvælge specifikke elementer fra den fleksible Rooms Modular-kollektion – f.eks. elementer fra den unikke Flow-serie, der er udviklet med det specifikke formål at fremme samarbejde – eller om du vælger den færdigdesignede Rooms Set-kollektion, vil du altid kunne tilpasse dit rum efter nye og fremtidige behov ved at tilføje eller udskifte elementer.
Acoustic Rooms Modular
Mix & match - nu og i fremtiden
Acoustic Rooms Modular
Vores fleksible Rooms Modular-kollektion tilbyder akustikelementer til omstillelige arbejdsmiljøer, som hurtigt kan tilpasses efter nye arbejdsmæssige eller sociale formål. Vores Flow-tilbehørsserie sætter nye standarder for kreativ frihed.
Acoustic Rooms Set
Ready, set, go!
Acoustic Rooms Set
Rooms Set fremmer koncentrationen og kommunikationen blandt teamets medlemmer og er et færdigdesignet rum-i-rum-system med et attraktivt udvalg af designmuligheder at vælge imellem. Tekstilfladerne giver utallige individuelle tilpasningsmuligheder.

Bliv inspireret

Udforsk Akustiktæpper

Hvad er din akustiske udfordring?

Lad os optimere akustikken i dit rum!

Udfyld denne formular med dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af dit projekt eller din akustiske udfordring – så foretager vi en beregning af din akustiksituation og udarbejder et optimeringsforslag!

Trends & Nyheder, ja tak